Skal lastbilen synes og derfor have en klargøring først, så lad Brande Vognfabrik stå for opgaven. Vi sørger for at foretage en klargøring, som opfylder gældende regler og forskrifter. Vi har kvaliteten i højsæde, så du kan være sikker på at din lastbil er i gode hænder. 

Måske er uheldet ude og du har derfor brug for reparation af din lastbil eller måske er det tid til service på lastbilen. Er du i denne situation har vi også mulighed for at hjælpe dig.

Kompetent klargøring til syn af lastbiler

Med mange år i branchen sørger vi for kompetent klargøring af din lastbil. Vi udfører altid en grundig gennemgang af din lastbil og sørger for at reparere det, der eventuelt måtte have brug for det. 

Vores store og brede viden omkring lastbiler kommer af vores mangeårige erfaring med specialopbygning af lastbiler og andet transportudstyr. Vi er en ordreproducerende virksomhed, som kan fremstille transportudstyr som er tilpasset netop dine behov. 

Klargøring af lastbil inkl. bremseprøve

Hos Brande Vognfabrik har vi også vores egen bremsestand, som gør det muligt for os at foretage bremseprøve på din lastbil eller anden form for transportudstyr. Det mener vi gør det nemmere for vores kunder at få klargjort deres lastbil til syn. 

Er du i tvivl om noget eller føler du at du har brug for mere information, er vi selvfølgelig klar til vejledning og rådgivning. Vi står også klar til at tage imod dig på vores værksted.

Skal vi stå for klargøring til syn af din lastbil? 

Uanset hvilken type lastbil du har, så kan vi hjælpe dig med klargøring til syn af den. Vi kan klare alle typer af reparationer, der måtte komme på enhver type af lastbiler, så tøv ikke med at lade din lastbil være i vores hænder. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 97 18 12 22 eller på mail mail@brandevognfabrik.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.