Har du brug for at din lastbil er tilpasset dine specifikke behov, så kan vi hos Brande Vognfabrik hjælpe dig med ombygning og opbygning af din lastbil. Som ordreproducerende virksomhed har vi stor erfaring med at tilpasse lastbilen lige efter dine ønsker og behov. 

I alt hvad vi specialbygger for vores kunder, har vi fokus på at levere en holdbar løsning og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores team har samlet set en bred erfaring, som gør det muligt for os at løse alt fra små til de mere komplicerede opgaver. Vi sørger også for at holde os opdateret på fremstillingsmetoder.   

Ombygning af lastbil til dine behov

Når du vælger at få ombygget en lastbil, kan det være af mange grunde. Måske er den nuværende lastbil slidt og har brug for en opdatering. Eller det kan være at din nuværende lastbil ikke længere opfylder dine behov. 

Uanset hvad grunden er til, at du vælger en ombygning, så vil det være med til at forbedre lastbilens funktionsevne og måske er det også med til at lastbilen fremstår pænere. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette løsning for dig. 

Vores speciale er opbygning af lastbiler

De sidste mange år har vi beskæftiget os med opbygning af lastbiler og andet transportudstyr. For os er hverken to opgaver eller to kunder ens. Derfor er vores arbejde også altid tilpasset hvert enkelt kunde, deres ønsker og behov. Vi kan derfor hjælpe med opbygning af alt transportudstyr til ethvert formål. 

Kontakt os for tilbud på opbygning af lastbil

Ønsker du at vi skal stå for opbygning eller ombygning af en lastbil, som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til mail@brandevognfabrik.dk eller ring på 97 18 12 22. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.