Opbygning af fejeblad, knæklad og glaslad

Har du brug for opbygning af en fejeblad, knæklad, glaslad eller en anden type lad, så er det Brande Vognfabrik, du skal have fat i. Vi kan være behjælpelig med alle typer af opbygninger til lastbiler eller anden form for transportudstyr i Brande. 

Vores brede kompetencer gør at vi kan klare både små og store opgaver med opbygning af både knæklad og trækkere samt mange andre typer lad. 

Opbygning af lad efter dit behov i Brande

Når du lader os stå for opbygning af en trækker eller et lad til din lastbil, så sørger vi for at den bliver opbygget og tilpasset dine ønsker og behov. Vi er en ordreproducerende virksomhed, som gør at vores opgaver i ordrebogen sjældent er ens.

Vi har stået for opbygning af mange forskellige typer af lad og trækkere, så derfor er vi overbevist om at vi også kan levere et produkt som overfylder dine ønsker og behov. 

Opbygning af fejeblad, knæklad, glaslad med mange års erfaring

Med mange år i branchen kan vi hjælpe en bred vifte af forskellige kunder. Vores team spænder bredt og har mange forskellige kompetencer, så vi kan levere et produkt, der er tilpasset specifikt til dig. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for specialopbygning

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med opbygning af fejeblad, glaslad eller en anden type lad, som er tilpasset dine behov? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 97 18 12 22 eller sende en mail til mail@brandevognfabrik.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan sende en besked igennem og så besvarer vi den hurtigst muligt.