Har du brug for service af din lastbil eller andet transportudstyr, så tag kontakt til Brande Vognfabrik. Vi er din specialist i service af lastbiler. Vi sørger for specialopbygning af lastvogne og forskellige typer af lad eksempelvis ved brug af hydraulikslanger. Det gør at vi kan føre service på maskiner og udstyr brugt til en bred vifte af formål. 
Har du brug for reparation eller opbygning af en lastbil eller et bestemt type lad tilpasset dine behov, så hjælper vi dig gerne med det. 

Service af alle typer lastbiler

Vores medarbejdere har samlet set brede kompetencer i at servicere og vedligeholde alle typer af lastbiler. For dig betyder det at du kan være sikker på at du altid kan få foretaget en gennemgribende og effektiv service af din lastvogn hos os. 
Vores brede erfaring indenfor forskellige typer af lastbiler gør også at vi kan yde service på din lastbil uanset mærke og model. Når du vælger jævnligt at få foretaget service på din lastbil, så er du med til at vedligeholde den og minimere risikoen for dyre overraskelser med store reparationer. 

Få lastvognsservice i høj kvalitet hos os

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor sørger vi også for at vi altid udfører service og eftersyn som er godkendt. Dette er med til at opretholde sikkerhedsstandarden på lastbilerne. 
Vi sørger også for at du får de nødvendige dokumenter på det service og eftersyn vi foretager på dit udstyr, så du har mulighed for at fremvise det, hvis det skulle blive en  nødvendighed. 

Kontakt os og hør mere om service af din lastbil

Skal vi foretage service på din lastbil, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan kontakte os på telefon 97 18 12 22 eller på mail mail@brandevognfabrik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.