Vi har mange års erfaring inden for service på kraner af forskellige typer. Hos Brande Vognfabrik kan vi være behjælpelige med service på kraner uanset type. Så er du sikker på at du har en kran som er sikker og effektiv.

Vi tilbyder også opbygning af trækkere og lad som passer til dine behov. Kvaliteten er altid i højsæde hos os og vi har fokus på kundens ønsker. 

Lovpligtigt krav om service på kraner og lifte

I Danmark er der krav om at der skal udføres service på kraner minimum én gang årligt. Vi foretager service på kraner af alle fabrikater, da vores procedure for service på kraner er universel. 

Når der bliver foretaget service på din kran, så er det også med til at give dig en tryghed i at du minimerer risikoen for dyre driftsstop. Overordnet vedligehold er også med til at effektivisere og give mulighed for tekniske justeringer af udstyret. 

Service på din kran eller lift af professionelle fagfolk

Når du lader os klare service på din kran, så er du sikker på at din kran bliver serviceret og efterset af professionelle fagfolk. Vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på metoder og konstruktioner, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste. 

Vi klarer effektivt service på din kran, der hvor du er og kan klare både justeringer og udskiftning af sliddele, så kranen er hurtigt klar til brug igen. Efter endt service på kranen forsyner vi den med godkendt certifikat. 

Kontakt os for service på din kran og lift

Ønsker du at vi hjælper med service på din kran eller har du spørgsmål til vores arbejde, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og foretage service på din kran. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 97 18 12 22 eller sende en mail til mail@brandevognfabrik.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med din besked og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.