Skal du have lastbilen repareret for skader eller slidte dele, så er Brande Vognfabrik den rette at tage kontakt til. Vi er specialiseret i både reparationer og vedligehold af lastbiler samt opbygning af lastbiler, så lastbilen er tilpasset netop dine behov. 
Udover alt det arbejde vi kan udføre på lastbiler, så kan vi også være behjælpelig med specialopbygninger af blandt andet knæklad, glaslad og fejelad. Uanset hvilken opgave vi står over for, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og vi sørger altid for at levere løsninger med lang levetid.

Mange års erfaring med reparation af lastbil

Hos Brande Vognfabrik har vi mange års erfaring med både reparation og opbygning af lastbiler. Igennem tiden har vi arbejdet med mange forskellige opbygninger af lastbiler og dette er med til at vi også er i stand til at stå for reparation af stort set alle typer af lastbiler. 
Når du vælger os til reparation af din lastbil, så ved du at trygt kan overlade din opgave til os. Vi løser vores opgaver med stor faglighed og har altid dine ønske for øje. Vi sørger for at udføre en effektiv reparation af din lastbil og vi udfører altid et grundigt stykke arbejde. 

Reparation af lastbiler og andet transportudstyr

Vi står klar til at hjælpe dig med reparation på både lastbiler og andet transportudstyr. Det betyder at de vognmænd og andre kunder, som vi servicerer, kun skal komme et sted for at få foretaget både reparationer, eftersyn og specialopbygninger efter deres behov. 

Bestil reparation af din lastbil

Har du brug for reparation af din lastbil, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan bestille tid eller få et uforpligtende tilbud på din reparation. Vi kan kontaktes på telefon 97 18 12 22 eller sende en mail til mail@brandevognfabrik.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.