Reparation af lastbil

Skal du have repareret din lastbil eller skiftet slidte dele, så er Brande Vognfabrik det rette sted. Vi er specialister i både reparationer og vedligeholdelse af lastbiler, samt opbygning af lastbiler og tilpasser lastbilen til dine kørselsbehov. Udover service og reparationer af lastbiler, hjælper vi også med specialopbygninger og ombygninger af knæklad, glaslad og fejeblad. Uanset hvilken opgave vi står overfor, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sørger altid for at levere løsninger med lang levetid og holdbarhed.

Erfaring med reparation af lastbil

Hos Brande Vognfabrik har vi mange års erfaring med både reparation og opbygning af lastbiler. Vi har udført utallige opbygninger af lastbiler til mange forskellige typer opgaver. Vi har mange års erfaring og dygtige medarbejdere, så vi er i stand til at tage os af stort set alle typer af lastbiler.

Når du vælger os til reparation af din lastbil, så ved du at du trygt kan overlade din lastbil til os. Vi løser vores opgaver med stor faglighed og har altid dine ønsker for øje. Vi sørger for at udføre en effektiv reparation af din lastbil, så du bliver godt og sikkert kørende igen.

Reparation af lastbiler og andet transportudstyr

Vi står klar til at hjælpe dig med reparation af både lastbiler og andet transportudstyr. En ødelagt eller funktionsnedsat lastbil kan have alvorlige konsekvenser for din forretnings drift og sikkerheden på vejene. Med kvalitetsreparation minimerer fremtidige problemer, kan vi reducere risikoen for fremtidige og dyre reparationer. Vi sikrer, at når din lastbil forlader vores værksted, opfylder den alle sikkerheds- og ydeevne standarder. Vi går ikke kun op i driften af køretøjet, men også i at sikkerheden skal være i top, når lastbilen forlader vores værksted.

Bestil reparation af din lastbil

Har du brug for reparation af din lastbil, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan bestille tid eller få et uforpligtende tilbud på din reparation. Vi kan kontaktes på telefon 97 18 12 22 eller sende en mail til mail@brandevognfabrik.dk . Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.