Service af lastbiler i Brande

Hos Brande Vognfabrik tilbyder vi førsteklasses service af lastbiler, som matcher din virksomhed og dine krav. Vi tilbyder også skræddersyet ombygning af lastbiler.

  1. Erfaring på markedet: Med mange år i branchen har Brande Vognfabrik opnået en enestående erfaring, som gør os i stand til at tilpasse os ethvert behov.
  2. Højteknologisk udstyr: Vores værksted er udstyret med den seneste teknologi, der sikrer, at din lastbil altid er i topform.
  3. Uddannet personale: Vores team består af veluddannede mekanikere og teknikere inden for lastvogne, og vi udfører omhyggelig service og reparationer af alle typer lastvogne.

Hvad indeholder vores dybdegående lastbilservice?

I takt med at lastbiler bliver mere avancerede, bliver elektronik og sensorer en integreret del af dem. Vi diagnosticerer og retter ethvert elektronisk problem. Vi gennemgår også transmissionen, fra gearkasse til aksler og vores eksperter sørger for, at bilens drivkraft er i perfekt stand.
Kølesystemet er også en del af vores serviceområder. Det er især vigtigt for lastbiler, der transporterer fødevarer. Vi sørger for, at dit kølesystem fungerer optimalt, så godset kan holde den bestemte temperatur under transporten.

Regelmæssig service af lastbilen kan forhindre dyre reparationer og forlænge dit køretøjs levetid. Du mindsker desuden risikoen for driftstop. Tid er penge, og et driftstop kan være dyrt for vognmanden. Med vores omfattende service mindske risikoen for uventede driftstop. Vi sørger også for at lastvognen er velholdt og opfylder de strenge branchestandarder.

Vi ved, hvor vigtig det er for mange brancher at transporten med lastvogne fungerer upåklageligt og uden unødige stop, da rigtig mange biler kører i døgndrift. De mange kørte kilometer gør til gengæld at bilen også skal tilses og gennemgås oftere, da sikkerheden skal være helt i top.

Kontakt os i dag

Vores team er dygtige og faglærte medarbejdere tager sig godt af din lastbil. Vi har det nødvendige udstyr for at kunne foretage de nødvendige og obligatoriske services. Hvis du ønsker en solid servicepartner, der sætter din lastbil's ydeevne og levetid som sin højeste prioritet, så er det tid til at tage fat i Brande Vognfabrik. Ring til os på vores telefon 97 18 12 22 eller send en mail til mail@brandevognfabrik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her